Over Giftactie

Wil je een campagne starten? Lees dan vooral ook even onze Tips voor het opstarten van een succesvolle campagne door.

Wil je als donateur een campagne financieel steunen? Bekijk dan welke lopende campagnes er momenteel zijn.

Voor meer informatie kun je kijken onder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Giftactie wil particulieren, goede doelen en bedrijven de kans bieden om op een eenvoudige manier aan crowdfunding te doen. Met het platform van Giftactie worden campagnebeheerders en donateurs met elkaar verbonden.

Met deze website maakt Giftactie het mogelijk om snel veel mensten te bereiken waardoor het succes van de fondsenwerving aanzienlijk wordt vergroot. Doordat de geldinzamelingsacties bovendien gemakkelijk kunnen worden gedeeld via social media worden er in korte tijd veel mensen van de actie op de hoogte gesteld.

Giftactie biedt met haar platform een veilige plek voor een ieder die met het opzetten van een geldinzamelingsactie of door te doneren een bijdrage wil leveren aan een betere wereld. Een wereld waarin we voor elkaar klaarstaan en elkaar steunen om te bouwen aan goede doelen. Dit kunnen we alleen samen. Samen staan we sterk en kunnen we geweldige dingen bereiken. Doe je ook mee?